Ngeunaan Perusahaan

Apex Quartz parantos salami 20 taun dianggo di imah R&D sareng tim produksi pikeun nyayogikeun batu batu kuarsa kualitas luhur

Apex Quartz mangrupikeun produk batu kelas quartz premium kana pasar nasional sareng internasional. Dumasar kana kaunggulan pabrik nyalira sareng tambang, kagiatan bisnis kami parantos ngaliput langkung ti 20 nagara.

Quanzhou APEX Co., Ltd. nyaéta pabrik lempeng kuarsa ngarah di Kota Shuitou, Kota Nan'an, anu katelah "Kota Batu Cina", nempatan area 60 hektar. Gedong perkantoran, rohangan padamelan, bengkel sareng gudang jumlahna langkung ti 40.000 méter pasagi. Éta perusahaan modéren anyar anu ngahijikeun desain produk, produksi sareng pamasaran.

APEX taat kana konsép pamekaran "kaunggulan", kalayan kendel ngalangkungan prosés produksi batu jijieunan, sareng ngembangkeun batu kuarsa énggal anu langkung khas kalayan warna alam anu euyeub, tékstur batu alam sareng permukaan hégar éndah.

Produkna ngagaduhan lima ciri: Résistansi Scatch, Résistansi Polusi, Anti Oksida, Anti Pembakaran, Henteu Radiasi.

 

  • download